Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. 

Αποστολές και Παραδόσεις


Για την αυθημερόν εκτέλεση της παραγγελίας σας παρακαλείστε να την υποβάλετε στον υπεύθυνο εκτέλεσης έως τη 13:00 μμ μέσω e-mail ή Fax. 

 

Συμβατική Παράδοση: Η συμβατική παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρίας της επιλογής μας έως Αθήνα και στη συνέχεια

μεταφορτώνεται σε πρακτορείο της επιλογής σας για τη μεταφορά σε επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας. Κατά τη συμβατική παράδοση ισχύουν οι εξής όροι:

 Το κόστος από το επιθυμητό πρακτορείο μέχρι τον τελικό προορισμό επιβαρύνει πάντα τον πελάτη.

       

Ελάχιστη αποδοχή παραγγελίας για αποστολή με συμβατική παράδοση 150€.

      

 Για παραγγελία μικρότερη των 150 ευρώ, θα επιβαρύνεστε το συνολικό κόστος μεταφοράς.

     

 Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο εκάστοτε ΦΠΑ.

      

 Για την μεταφορά έως Αθήνα χρησιμοποιούμε τη μεταφορική  εταιρεία ΜΕΤΜΠΑ:

Φορτωτικές Εταιρίες - Μεταφορές Ξηράς Ορφέως 117 Αθήνα, Τ.Κ. 11855, Δήμος Αθηναίων,
Νομός Αττικής, Τηλ.: 2103427136 Φαξ: 2103427737       

     

     

 

Ταχεία Παράδοση: Μέσα στα πλαίσια της καλύτερης και ταχύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της, η Decolight, έχει επισυνάψει μια ειδική συμφωνία

με την υπηρεσία Πόρτα-πόρτα της ΕΛΤΑ courier, ώστε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας άμεσα. Κατά την ταχεία παράδοση ισχύουν οι εξής όροι:

 

Χερσαίοι Προορισμοί: Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς η χρέωση ανά δέμα διαμορφώνεται στα 4€ μαζί με τις υπηρεσίες αντικαταβολής. 

Η παράδοση θα γίνεται από 1-2 εργάσιμες από την αποστολή της παραγγελίας. 

 

 

Νησιώτικοι και Απομακρυσμένοι Προορισμοί: Για αποστολή προς νησιώτικους προορισμούς η χρέωση ανά δέμα διαμορφώνεται στα 4€ μαζί με τις υπηρεσίες αντικαταβολής. Η παράδοση θα γίνεται 2 εργάσιμες από την αποστολή της παραγγελίας. 

 

Ενδέχεται για απομακρυσμένους προορισμούς εκτός ορίων πόλεως να εξυπηρετεί το ΕΛΤΑ της περιοχής και η παράδοση να επεκταθεί έως 3 - 4 εργάσιμες ημέρες. 

 

 

Στις παραπάνω τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνεται o εκάστοτε ΦΠΑ.