Εγγύηση Προϊόντων - Αλλαγές και Επιστροφές1. Όλα τα προϊόντα 
LED του ηλεκτρονικού καταστήματος www.decolight.gr , που πωλούνται στο κατάστημά μας, καλύπτονται από εγγύηση καλής ποιότητας η οποία προσφέρεται από τις αντίστοιχες αντιπροσωπίες και προορίζεται από 1 χρόνο έως και 3 χρόνια σε ορισμένα προϊόντα. 

2. Οι Λαμπτήρες ειδικού σκοπού καθώς και το ηλεκτρολογικό υλικό δεν εξασφαλίζεται από κάποια εγγύηση. Εκτός από σφάλμα κατασκευαστικής προέλευσης, όπου εγγυόμαστε άμεση αντικατάσταση. 


3. Τα προϊόντα προσφοράς τις περισσότερες φορές δε συμπεριλαμβάνουν κάποια εγγύηση.
 


4. Η εγγύηση των προϊόντων σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό, εσφαλμένη χρήση 
misuse, λανθασμένη σύνδεση,κακή ή λανθασμένη τοποθέτηση αντίθετη με τις οδηγίες τοποθέτησης του προϊόντος, διαφορετική τάση ρεύματος, βραχυκύκλωμα πυρκαγιά, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία , καιρικά φαινόμενα (κεραυνό, πλημμύρα,έκθεση σε ήλιο κλπ). Η εγγύηση δε παρέχει κανένα δικαίωμα χρηματικής αποζημίωσης πέρα από την επισκευή ή την αντικατάσταση του προϊόντος (κατ' επιλογή μας). 

 

5. Σε περίπτωση βλάβης κάποιου προϊόντος που οφείλεται σε εργοστασιακό ελάττωμα και καλύπτεται από τη εγγύηση επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής προς την έδρα μας, καθώς επίσης η εταιρία επιβαρύνεται το κόστος αποστολής προς τον πελάτη. Τα προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται στη συσκευασία τους, για να γίνει δεκτή επιστροφή από το αρμόδιο εργοστάσιο.

 

6. Αλλαγές σε προϊόντα λόγω δυσαρέσκειας του πελάτη γίνονται δεκτές μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχει το κουτί-συσκευασία του προϊόντος ανέπαφο χωρίς ζημιά ή οποιαδήποτε φθορά και αυστηρά μόνο μέχρι 14 ημέρες από την αγορά του ( με συνημμένο αποδεικτικό αγοράς Απόδειξη ή Τιμολόγιο), το προϊόν θα πρέπει να είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που στάλθηκε χωρίς οποιαδήποτε ζημιά ή φθορά. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στον έμπορο ΜΟΝΟ με κουριερ Ελτα πόρτα-πόρτα στα παρακάτω στοιχεία: 

ΚΑΡΥΣΤΗΝΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΠΟΛΥΓΝΩΤΟΥ 55, 54351

Θεσσαλονίκη

 

* Ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να επικοινωνήσουμε με την κούριερ για να παραλάβει την επιστροφή σας από το χώρο σας. 

 

Η αλλαγή του προϊόντος ή η επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή κατόπιν εξέτασης του προϊόντος στην παραλαβή του από τον έμπορο και εντός 10 ημερών. 

 

7. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημία προκύψει από τη μεταφορά δεν επιβαρύνει σε καμία περίπτωση την Decolight καθώς προβλέπει για την άρτια συσκευασία, ώστε να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα καταστροφής κατά τη μεταφορά. Οι εκάστοτε μεταφορικές εταιρίες επιβαρύνονται τις φθορές και ζημίες κατά τη μεταφορά με ζήτηση του πελάτη που παραλαμβάνει την παραγγελία.

 

8. Η εγγύηση των προϊόντων που προσφέρει η Decolight βασίζεται στους προμηθευτές της, οπότε οποιαδήποτε ζημία ή ελάττωμα εργοστασιακό δεν οφείλεται και δεν επιβαρύνει την Decolight αλλά τις εκάστοτε αντιπροσωπίες.

 

9. Η εγγύηση των προϊόντων αναφέρεται σε αντικατάσταση ή επισκευή αυτών. Σε καμία περίπτωση η εγγύηση δε συμπεριλαμβάνει το κόστος μεταφοράς προς την έδρα μας  και δεν καλύπτει κόστη εγκατάστασης-αφαίρεσης και τοποθέτησης ή εργασίας.

 

10.  Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το μη ελαττωματικό προϊόν ακόμη και για αναίτια. Η Decolight μπορεί να αντικαταστήσει, να πιστώσει το ποσό της παραγγελίας αλλά και να επιστρέψει το κόστος του προϊόντος ΧΩΡΙΣ το κόστος των μεταφορικών από και προς τον πελάτη εντός 20 ημερολογιακών ημερών. Η αντικατάσταση, πίστωση αλλά και η επιστροφή χρημάτων αξιολογούνται κατόπιν επιστροφής των προϊόντων στην εταιρία χωρίς καμία φθορά. 

11. Η αντικατάσταση ή επιδιόρθωση του προϊόντος γίνεται κατόπιν ελέγχου από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας και έγκρισης για την αλλαγή ή επιδιόρθωση του προϊόντος. Η συγκεκριμένη διαδικασία βρίσκεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην αρμοδιότητα και την κρίση της Decolight.

 

12. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του επιστρεφόμενου προϊόντος θα προσφερθεί εναλλακτικό προϊόν ή θα εκδοθεί ένα πιστωτικό τιμολόγιο. Εάν δεν εντοπιστεί κανένα ελάττωμα από το αρμόδιο τμήμα επισκευών μας, το προϊόν θα επιστραφεί στον πελάτη και η επιστροφή παράδοσης θα επιβαρύνει τον πελάτη.

 

 13. Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συμπλήρωσης της φόρμας επιστροφών που στέλνεται μέσω e-mail κατόπιν ζήτησης της. Στέλνετε το e-mail για παράπονα ή επιστροφές ΜΟΝΟ στο order@decolight.gr

 

 14.  Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που λόγω συνδυασμού εγκατάστασης ή τοποθέτησης με άλλα προϊόντα άλλης εταιρίας υπέστησαν οποιαδήποτε βλάβη.

Κάθε προϊόν της εταιρίας μας διαθέτει προτεινόμενα προϊόντα για τοποθέτηση και εγκατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ σε εγκατάσταση προϊόντων με διαφορετικά χαρακτηριστικά!

 

 15.  Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση ή επιστροφή προϊόντων μπορείτε να μας βρείτε στο υποκατάστημά μας στην οδό: Πολυγνώτου 55, 54351 Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 531910 και e-mail: order@decolight.gr

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα -Παρασκευή : 09:00 - 18:00

Σάββατο: 10:00 - 14:00