Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. 

Αποστολές και Παραδόσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ


Η συμβατική παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρίας της επιλογής μας έως Αθήνα και στη συνέχεια

μεταφορτώνεται σε πρακτορείο της επιλογής σας για τη μεταφορά σε επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας. Κατά τη συμβατική παράδοση ισχύουν οι εξής όροι:

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται από τον αρμόδιο της εταιρίας και ενημερώνεται ο πελάτης σχετικά. Για χερσαίους προορισμούς το κόστος κυμαίνεται από 5-10€ και για νησιώτικους ή απομαρκυσμένους προορισμούς το κόστος κυμαίνεται από 6,50 - 13€. 


Οι τιμές είναι προσεγγιστικές.


Για την μεταφορά έως Αθήνα χρησιμοποιούμε τη μεταφορική  εταιρεία ΚΙΦΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:

Ορφέως 109 , 11835, Βοτανικός Αθήνα 

Τηλ:  2103461700     


**Η παράδοση από τις αποθήκες μας για αποστολή στην Αθήνα είναι 1 εργάσιμη. 

 

Ταχεία Παράδοση: Μέσα στα πλαίσια της καλύτερης και ταχύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της, η Decolight, έχει επισυνάψει μια ειδική συμφωνία

με την υπηρεσία Πόρτα-πόρτα της ΕΛΤΑ courier, ώστε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας άμεσα. Κατά την ταχεία παράδοση ισχύουν οι εξής όροι:

 

Χερσαίοι Προορισμοί: Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς η χρέωση ανά δέμα διαμορφώνεται στα 4.5€ μαζί με τις υπηρεσίες αντικαταβολής. 

Η παράδοση θα γίνεται από 1-2 εργάσιμες από την αποστολή της παραγγελίας. 

 


Νησιώτικοι και Απομακρυσμένοι Προορισμοί: Για αποστολή προς νησιώτικους προορισμούς η χρέωση ανά δέμα διαμορφώνεται στα 4.5€ μαζί με τις υπηρεσίες αντικαταβολής. Η παράδοση θα γίνεται 2-3 εργάσιμες από την αποστολή της παραγγελίας. 

 

Ενδέχεται για απομακρυσμένους προορισμούς εκτός ορίων πόλεως να εξυπηρετεί το ΕΛΤΑ της περιοχής και η παράδοση να επεκταθεί έως 3 - 5 εργάσιμες ημέρες.